Hem

We will make your brand Rise & Shine

Sommar är en design- och kommunikationsbyrå med kontor i Kungsbacka och Borås. Med hjälp av strategiskt kunnande, marknadskännedom, starka idéer och aptitligt formspråk skapar vi kommunikationslösningar som överraskar och ger den rätta magkänslan. Helt enkelt kommunikation som förändrar attityder och fungerar som en katalysator för våra kunders affärer.

Vi arbetar med såväl business-to-business som konsumentreklam och vi är inte främmande för uppdrag med stort teknikinnehåll. Många av våra kundsamarbeten är riktigt långvariga – ett tydligt bevis på att våra koncept fungerar. Bland våra kunder finns både små och stora företag. Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur vi tar fram ett koncept som lyfter just ditt företag.

Vi sysslar med det mesta som skapar en effektiv marknadskommunikation. Bland annat jobbar vi med:

Strategisk rådgivning

kategori_bg_150px

Visuell identitet

kategori_bg_150px

Affärsutveckling

kategori_bg_150px

Webb-produktion

kategori_bg_150px

Digital marknadsföring

kategori_bg_150px

Film

kategori_bg_150px

PR

kategori_bg_150px

Print

kategori_bg_150px

Eftersom vi arbetar med kommunikation i alla tänkbara former har vi bred kompetens på byrån. Vi erbjuder en rad tjänster som hjälper dig att övertyga din målgrupp och bygga ditt varumärke från grunden. Oavsett om det handlar om en renodlad DM-aktivitet, sociala medier eller en integrerad kampanj, film eller event och mässor som innefattar många olika typer av media.

Vårt mål är att ni når era mål – vägen till att få ert varumärke att ”Rise & Shine” ser alltid olika ut beroende på er målsättning. Dessutom vill vi göra resan dit till en kul och intressant upplevelse. Vi ser våra kunder som våra vänner och jobbar därför både lyhört och långsiktigt.

Henrik Sommar

Creative Director
henrik@sommar.se
+46 (0)708-43 92 60

Carolina Nilsson

Producer
carolina@sommar.se
+46 (0)760-19 97 00

Markus Ekberg

Webb | SEO | Digital marketing
markus@sommar.se
+46 (0)70-243 22 49

Dina Samuelsson

Content writer
dina@sommar.se