Om byrån

Sommar är en design- och kommunikationsbyrå som ligger i Kungsbacka. Med hjälp av strategiskt kunnande, marknadskännedom, starka idéer och aptitligt formspråk skapar vi kommunikationslösningar som överraskar och ger den rätta magkänslan. Helt enkelt kommunikation som förändrar attityder och fungerar som en katalysator för våra kunders affärer.

Vi arbetar med såväl producent- som konsumentreklam och sysslar även en hel del med samhällsinformation.Dessutom är vi inte främmande för uppdrag med stort teknikinnehåll. Att vi har långa relationer med nöjda kunder, stora som små, är ett tydligt bevis på att vårt koncept fungerar. Hör av dig till oss så berättar vi hur!

Våra tjänster

Eftersom vi arbetar med kommunikation i alla tänkbara former har vi bred kompetens på byrån. Vi erbjuder en rad tjänster som hjälper dig att övertyga din målgrupp och bygga ditt varumärke från grunden. Oavsett om det handlar om en renodlad DM-aktivitet, sociala medier eller en integrerad kampanj som omfattar många olika typer av media.

Vi sysslar med strategisk rådgivning, visuell identitet, affärsutveckling, webb­produktion, PR, print och mycket annat som skapar effektiv marknadskommunikation.